Hva er forskjellen mellom lav røyk halogenfri kabel og mineralisolert kabel?

Røykfattig halogenfri kabel og mineralisolert kabel er to forskjellige typer kabler;Redaktøren vil dele med deg en sammenligning mellom halogenfrie kabler med lite røyk og mineralisolerte kabler når det gjelder materialer, egenskaper, spenning, bruk og pris.

1. Sammenligning av kabelmaterialer

Røykfattig og halogenfri kabel: gummiisolasjon uten halogen (F, Cl, Br, I, At) og miljøstoffer som bly, kadmium, krom, kvikksølv, etc.
Mineralisolert kabel: Det er et tett komprimert magnesiumoksidisolasjonslag mellom magnesiumoksid (uorganisk materiale) kappen og metalltrådkjernen.

2. Sammenligning av kabelegenskaper

Halogenfri kabel med lavt røyknivå: Den frigjør ikke halogenholdige gasser under forbrenning, har lav røykkonsentrasjon, og tillater en arbeidstemperatur på opptil 150 ° C. Gjennom bestrålingsfornettingsprosess oppnår kabelen flammehemmende effekt, og er en miljøvennlig kabel som er i samsvar med EU.

lav røyk halogenfri kabel

Mineralisolert kabel: Den brenner ikke eller støtter forbrenning, produserer ikke skadelige gasser, kan opprettholde normal strømforsyning i 3 timer ved en flammetemperatur på 1000 ° C, har sterk elektrisk stabilitet, lang levetid og høy strømføringsevne.

3. Sammenligning av kabelens merkespenning og bruk

Lav røyk og halogenfri kabel: egnet for steder med merkespenning på 450/750V og lavere, krav til halogenfri, lav røykutvikling, flammehemmende og høy sikkerhet og miljøvern.Tettbefolkede områder som høyhus, stasjoner, T-bane, flyplasser, sykehus, biblioteker, familieboliger, hoteller, sykehus, kontorbygg, skoler, kjøpesentre, etc.

Mineralisolerte kabler: Egnet for steder med merkespenning på 0,6/1KV og lavere, og høye krav til flammehemming, brannmotstand, fleksibilitet og høy temperaturbestandighet.Steder som petrokjemisk industri, flyplasser, tunneler, skip, offshore oljeplattformer, romfart, stålmetallurgi, kjøpesentre, parkeringsplasser, etc.

mineralisolert kabel

4. Sammenligning av kabelpriser

Røykfattige og halogenfrie kabler er omtrent 10 % -20 % dyrere enn vanlige kabler.

Mineralisolerte kabler er ca 1-5 ganger dyrere enn vanlige kabler.

Oppsummert er det ingen sammenlignbarhet mellom halogenfrie kabler med lite røyk og mineralisolerte kabler.De to er to forskjellige typer kabler med forskjellige egenskaper og fordeler;Å sammenligne to forskjellige nivåer av kabler er meningsløst.

 

 

Internett:www.zhongweicables.com

Email: sales@zhongweicables.com

Mobil/Whatspp/Wechat: +86 17758694970


Innleggstid: 22. september 2023